Met jouw loopbaan kan het
alle kanten op, altijd...

Herken je dit? Je werkt jaren met plezier, bent al een aantal keer gevraagd voor een nieuwe uitdagende functie en opeens kom je op een punt dat je het even niet meer weet. Of er zijn nog wel leuke momenten in je werk en toch bekruipt je het gevoel dat je iets anders wilt. Misschien ben je ooit in een branche terechtgekomen die je eigenlijk niet aanspreekt. Of je bent zelf tevreden over je werk maar je leidinggevende denkt hier anders over. Deze geschetste situaties kom ik als loopbaanadviseur dagelijks in de praktijk tegen.

Stel dat je op een dergelijk belangrijk kruispunt in je loopbaan staat; waarom zou je geen professional inschakelen? Je kunt contact met mij opnemen voor een vrijblijvend intakegesprek, bedoeld om je vraag helder te krijgen.

Hoe werkt zo'n traject?

Een loopbaantraject bestaat uit gemiddeld zes gesprekken. Bij ieder gesprek krijg je opdrachten voor de volgende keer mee. Na drie à vier gesprekken heb je een goed inzicht in je kwaliteiten en waar je in je werk warm voor loopt. Daarna breekt een volgende fase aan. Je gaat namelijk onderzoeken in hoeverre er mogelijkheden zijn om jouw wensen te kunnen realiseren. Dit doe je o.a. door het voeren van gesprekken, al dan niet binnen je eigen netwerk.

En wat is het doel?

Hiermee krijg je een realistisch beeld in je kansen op de arbeidsmarkt en in hoeverre de richting die je op wilt haalbaar is. Het doel van het loopbaantraject is het vinden van een nieuwe baan. Ook in de stappen die hiervoor nodig zijn, zoals het schrijven van een sollicitatiebrief of het voorbereiden van een sollicitatiegesprek word je door mij begeleid.