Anderen over Zinnich:

Van deelnemers aan trainingen:

  • Stimulans om over je klantgerichtheid na te denken
  • Ik heb geleerd dat je veel dingen zelf kunt sturen.
  • Het heeft me weer laten zien hoe belangrijk het geven van feedback is. Dit kenmerkt zowel het contact met klanten als tussen collega’s
  • Fijn om te werken met eigen inbreng
  • Ik heb meer inzicht gekregen in mijn eigen gedrag en wat dit betekent in het contact met klanten.

Van een loopbaancliënt:

Door het loopbaantraject van Chris Bosman heb ik nu de baan die ik werkelijk wil. Ik ben in opleiding als recherchekundige bij de Politie. Hiervoor werkte ik 5 jaar in de ICT branche als accountmanager. Naast de droombaan leef ik ook positief bewuster.

In het traject doe en bedenk je alles zelf. Er wordt sturing gegeven binnen de ontdekkingsreis van 3 maanden (doorlooptijd) waarin je er in opdrachten en gesprekken achter komt wat je in brede zin wilt in je leven en waar je krachten liggen. Het gaat concreet om je drijfveren en je levensmissie. Hier zit de duidelijke positieve insteek van het traject: je kijkt niet naar wat je niet leuk vindt en waar je niet goed in bent. Het gaat om het identificeren van kwaliteiten en interesses. Identificatie van kwaliteiten maken je zelfverzekerder dan ooit. In sollicitatietrajecten was ik degene die de vragen stelde.

Zonder te overdrijven heeft dit loopbaanadviestraject mijn leven veranderd op een manier die ik mij niet voor kon stellen. Chris Bosman is in staat je het beste uit jezelf te laten halen en je je eigen richting te laten definiëren.

Na een coachingstraject

Wat Zinnich voor mij betekend heeft? Verhelderend, ze heeft me inzicht gegeven in iets waarvan ik dacht dat ik daat niet naar op zoek was. Fijne gesprekken, prima inzichten.

Van een oud-collega

Samenwerken met Chris was een feest. Niet alleen omdat ze veel humor heeft en altijd optimistisch is, maar ook direct en oprecht feedback geeft. Ze is echt geïnteresseerd in mensen, to the point en resultaatgericht en weet tijdens trainingen de aandacht goed vast te houden en weerstanden snel weg te nemen. Kortom: Chris is de ideale collega.

Dick Maat, Register Loopbaanadviseur bij ABN AMRO